Welkom op de beta-versie van onze mobiele website!

Scroll naar beneden om verder te gaan naar de website.

Technologie evolueert continu en de website van Wandelclub Egmont kan dan ook niet achterblijven.

Toen de website in 2015 online kwam, lag het aandeel mobiele bezoekers laag. Het loonde toen dan ook de moeite niet om een mobiele website aan te bieden. Intussen is er in die 5 jaar veel gebeurd. Het aandeel mobiele bezoekers is ook bij Wandelclub Egmont fors gestegen.

Daarom biedt Wandelclub Egmont vanaf nu ook een mobiele versie aan van de website. Zo kunnen jullie onze website veel eenvoudiger bekijken op je smartphone/iPhone of tablet/iPad.

Het gaat echter om een beta-versie. Dat wil zeggen dat de mobiele versie van de website nog in opbouw is en dus nog niet op elke pagina naar behoren zal werken.

In geval van problemen kan u contact opnemen met de webmaster via [email protected]. Vermeld steeds de pagina en een duidelijke beschrijving van het probleem.

Veel surfplezier gewenst!

Maarten De Moor
Webmaster Wandelclub Egmont

Hernieuwing lidgeld - update 29/03

Beste clubleden Egmonters,

Lang hebben we erop gewacht. Veel telefoontjes en mailtjes beantwoord wanneer het nu eindelijk eens kon. Volgens de laatste berichten is er toch een klein vlammetje aan het eind van de tunnel. Als de situatie niet verslecht kunnen we in april corona-proof onze leden voorzien van alle benodigdheden die ze in betere tijden kunnen gebruiken. De Walking In Belgium met alle wandelingen in, het formulier voor het ziekenfonds, de kalender en het hernieuwingsgeschenk mogen dan wellicht naar de rechtmatige eigenaar.

We mogen dit organiseren aan de Gilde, Smissenhoek te Erwetegem onder strikte voorwaarden. Het is de bedoeling om jullie zo veel mogelijk gespreid te laten komen op woensdag 21 april volgens onderstaand schema (zoals we dat ook geprobeerd hebben in november 2020): We beginnen eraan in de voormiddag en delen de dag in tijdsblokken van 1 uur in. Per uur komen volgende adressen aan de beurt.:

van 9 tot 10 uur straatnamen beginnend met A en B
van 10 tot 11 uurstraatnamen beginnend met C, D, E en F
van 11 tot 12 uurstraatnamen beginnend met G en H
van 12 tot 13 uurstraatnamen beginnend met I, J en K
van 14 tot 15 uurstraatnamen beginnend met L en M
van 15 tot 16 uurstraatnamen beginnend met N, O, P en Q
van 16 tot 17 uurstraatnamen beginnend met R en S
van 17 tot 18 uurstraatnamen beginnend met T tot en met Z

We moeten dit doen om de massa zoveel mogelijk te spreiden.
Andere BELANGRIJKE maatregelen:

• 1 persoon per gezin (adres)
  • Mondmasker verplicht en afstand houden
  • Handen ontsmetten bij het binnenkomen
  • De ruimte verlaten langs een andere uitgang

Wie op 21 april niet kan komen kan dan op zaterdag 24 april en dit volgens hetzelfde schema.
Wie op beide dagen niet kan komen zal moeten wachten op een volgende toegelaten clubactiviteit.

Er zal spijtig genoeg geen spijs en drank kunnen aangeboden worden en er zal ook niets kunnen aangekocht worden uit onze clubboetiek.

Lidgeld: 15 euro voor de 1e persoon en 12 euro voor de andere personen van hetzelfde gezin.

Het is en blijft natuurlijk nog altijd een organisatie onder voorbehoud. Laten we nu met zijn allen hopen dat het kleine beestje niet opnieuw roet in het eten gooit. In dat geval zullen jullie opnieuw verwittigd worden via de website, onze facebookpagina en/of via email. Wij hopen vurig dat dit niet nodig zal zijn.