Welkom op de beta-versie van onze mobiele website!

Scroll naar beneden om verder te gaan naar de website.

Technologie evolueert continu en de website van Wandelclub Egmont kan dan ook niet achterblijven.

Toen de website in 2015 online kwam, lag het aandeel mobiele bezoekers laag. Het loonde toen dan ook de moeite niet om een mobiele website aan te bieden. Intussen is er in die 5 jaar veel gebeurd. Het aandeel mobiele bezoekers is ook bij Wandelclub Egmont fors gestegen.

Daarom biedt Wandelclub Egmont vanaf nu ook een mobiele versie aan van de website. Zo kunnen jullie onze website veel eenvoudiger bekijken op je smartphone/iPhone of tablet/iPad.

Het gaat echter om een beta-versie. Dat wil zeggen dat de mobiele versie van de website nog in opbouw is en dus nog niet op elke pagina naar behoren zal werken.

In geval van problemen kan u contact opnemen met de webmaster via [email protected]. Vermeld steeds de pagina en een duidelijke beschrijving van het probleem.

Veel surfplezier gewenst!

Maarten De Moor
Webmaster Wandelclub Egmont

Egmonttocht 2021 afgelast

We hebben nu reeds de knoop doorgehakt. Onze Egmonttocht gaat dit jaar voor de tweede keer niet door.

Waarom zo vroeg afgelasten?
Wel de reden daarvoor is dat deze tocht toch één van onze grootste tochten is die in normale omstandigheden toch enkele duizenden deelnemers aantrekt. Nu zou het dit jaar wel niet zo’n vaart lopen maar toch willen we het risico niet nemen aangezien er door de federatie toch nog wat beperkende maatregelen zijn. Hieraan kunnen we niet voldoen met zo’n menigte. Daarom die beslissing.

We hopen wel zo vroeg mogelijk te hervatten met onze midweken en dit misschien al in mei maar zolang er niet toegelaten wordt om een rustpost op te nemen en er geen voedsel of drank kan aangeboden worden zien wij het niet zitten. Dan blijven we vasthouden aan onze alternatieve Covid-wandelingen die permanent een maand uitgepijld blijven.

Wij hopen dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen.