Welkom op de beta-versie van onze mobiele website!

Scroll naar beneden om verder te gaan naar de website.

Technologie evolueert continu en de website van Wandelclub Egmont kan dan ook niet achterblijven.

Toen de website in 2015 online kwam, lag het aandeel mobiele bezoekers laag. Het loonde toen dan ook de moeite niet om een mobiele website aan te bieden. Intussen is er in die 5 jaar veel gebeurd. Het aandeel mobiele bezoekers is ook bij Wandelclub Egmont fors gestegen.

Daarom biedt Wandelclub Egmont vanaf nu ook een mobiele versie aan van de website. Zo kunnen jullie onze website veel eenvoudiger bekijken op je smartphone/iPhone of tablet/iPad.

Het gaat echter om een beta-versie. Dat wil zeggen dat de mobiele versie van de website nog in opbouw is en dus nog niet op elke pagina naar behoren zal werken.

In geval van problemen kan u contact opnemen met de webmaster via [email protected]. Vermeld steeds de pagina en een duidelijke beschrijving van het probleem.

Veel surfplezier gewenst!

Maarten De Moor
Webmaster Wandelclub Egmont

Hernieuwing lidgeld 14 november 2020

Het heeft heel wat voeten in de aarde gekost om hiervoor groen licht te krijgen, maar we hebben goede hoop dat dit kan doorgaan. De CERM-eventscan leverde een positief resultaat op en ook het stadsbestuur heeft in de huidige situatie en met de voorziene maatregelen geen bezwaar.

Het zal natuurlijk op een heel andere manier zijn en niet te vergelijken met het vroegere praatcafé. We beginnen eraan op zaterdag 14 november in de voormiddag en delen de dag in tijdsblokken van 1 uur in. Per uur komen volgende adressen aan de beurt:

van 9 tot 10 uur straatnamen beginnend met A en B
van 10 tot 11 uurstraatnamen beginnend met C, D, E en F
van 11 tot 12 uurstraatnamen beginnend met G en H
van 12 tot 13 uurstraatnamen beginnend met I, J en K
van 14 tot 15 uurstraatnamen beginnend met L en M
van 15 tot 16 uurstraatnamen beginnend met N, O, P en Q
van 16 tot 17 uurstraatnamen beginnend met R en S
van 17 tot 18 uurstraatnamen beginnend met T tot en met Z

We moeten dit doen om de massa zoveel mogelijk te spreiden.
Andere BELANGRIJKE maatregelen:
  • 1 persoon per gezin (adres).
  • Binnenkomen langs de gewone ingang
  • Mondmasker verplicht en afstand houden
  • Handen ontsmetten bij het binnenkomen
  • De zaal verlaten langs de achterzijde

Eerst kom je bij de stand waar je de documenten van de federatie zal ontvangen.
Dan schuif je door om te betalen en je andere benodigdheden in ontvangst te nemen (Walking in Belgium – kalender – geschenk).

Ten slotte kan je een gratis consumptie nuttigen en daarvoor ga je zitten in het centrale deel van de zaal waar de tafels zullen klaarstaan.

In dit verband kunnen we hier ook voor een primeur zorgen. Je zal kunnen proeven van het exclusieve pompoenenbier Lochting, een biertje speciaal gebrouwen in opdracht van de pompoenenhoeve van Peter en Brenda.

Er zijn natuurlijk ook nog andere dranken beschikbaar.

Na dat alles verlaat je de zaal via de achterzijde. Er zullen spijtig genoeg geen pannenkoeken gebakken worden. Er zal ook niets kunnen aangekocht worden uit onze clubboetiek. Lidgeld: 15 euro voor de 1e persoon en 12 euro voor de andere personen van hetzelfde gezin.

Je leest het, het zal er heel anders aan toe gaan dan gewoonlijk, maar wij kunnen niet anders.