Welkom op de beta-versie van onze mobiele website!

Scroll naar beneden om verder te gaan naar de website.

Technologie evolueert continu en de website van Wandelclub Egmont kan dan ook niet achterblijven.

Toen de website in 2015 online kwam, lag het aandeel mobiele bezoekers laag. Het loonde toen dan ook de moeite niet om een mobiele website aan te bieden. Intussen is er in die 5 jaar veel gebeurd. Het aandeel mobiele bezoekers is ook bij Wandelclub Egmont fors gestegen.

Daarom biedt Wandelclub Egmont vanaf nu ook een mobiele versie aan van de website. Zo kunnen jullie onze website veel eenvoudiger bekijken op je smartphone/iPhone of tablet/iPad.

Het gaat echter om een beta-versie. Dat wil zeggen dat de mobiele versie van de website nog in opbouw is en dus nog niet op elke pagina naar behoren zal werken.

In geval van problemen kan u contact opnemen met de webmaster via webmaster@wandelclubegmont.be. Vermeld steeds de pagina en een duidelijke beschrijving van het probleem.

Veel surfplezier gewenst!

Maarten De Moor
Webmaster Wandelclub Egmont

W.S.V EGMONT ZOTTEGEM VZW
WANDELSPORT VLAANDEREN N°3163

Vrijwilligers/medewerkers gezocht

Om diverse redenen vonden enkele medewerkers de tijd rijp om niet langer mee te helpen op onze tochten.

In de eerste plaats wensen wij hen te bedanken voor hun jarenlange inzet! En daarom zijn we op zoek naar vers bloed! Dus, wie zich geroepen voelt om onze ploeg medewerkers te versterken, geef gerust een seintje aan één van de bestuursleden. Helpende handen zijn er steeds te kort: parkingstewards, uitpijlers, keukenpersoneel, afruimers, inschrijvers, bonnetjesverkopers, barmannen (of vrouwen) … jullie zijn allen welkom, op onze midweektochten of onze grote tochten (wisselbeker, Halloween en wafeltocht) of op beiden.

Onze bestuursploeg, samen met de vele wandelaars zullen je dankbaar zijn! Want zonder medewerkers … geen wandeltocht…

Wij rekenen op jullie! 😉