Praatcafé 2019
Zaterdag 16 november tussen 13u en 19u

Alle Egmonters zijn die namiddag welkom voor een gezellige babbel of kennismaking met de andere leden bij een koffie met pannenkoek of een biertje. Tussendoor kan men zijn lidmaatschap hernieuwen en inschrijven voor de activiteiten.

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Voor ieder lid en nieuw lid: gratis twee pannenkoeken met koffie, frisdrank of een biertje.

Vergeet je oude lidkaart niet! (Gelieve deze af te geven aan de personen die de nieuwe uitdelen.)
Het lidgeld voor 2020 bedraagt € 15,00 voor het gezinshoofd en € 12,00 voor alle andere gezinsleden.

Wat ontvang je hiervoor?
  • Een wandelboek Walking in Belgium 2020 per gezin (bij hernieuwen voor 1 maart 2020)
  • Klevers voor ieder lid op aanvraag aan het secretariaat.
  • Bijkomende verzekering bij alle officiële tochten en bij iedere activiteit van Egmont.
  • Gratis km en tochten badges.
  • Gezelligheid bij Egmont wandelvrienden.
  • Eendaagse busreizen tegen lage prijzen.
  • Meerdaagse uitstappen tegen onklopbare prijzen.
  • GR-tochten per bus.
  • Clubfeest met dans & muziek aan een lage prijs!
  • Gratis wandelboekje op aanvraag aan het secretariaat.

• Opmerkingen
  • Tijdens het praatcafé zal alles wat te koop is bij Egmont Zottegem aanwezig zijn.
        >> Je kan de prijzen van de boetiek hier bekijken.
  • Zij die in de prijzen vallen kunnen die dag hun prijs afhalen. (vooropgestelde tochten 2019)
  • Alle dranken zullen te koop zijn aan democratische prijzen.
  • Je kan je ook inschrijven voor het clubfeest van 2020.

• Kan je niet komen op die dag? Je kan ook op iedere andere wandeling van Egmont je lidmaatschap vernieuwen.

Opgelet! Je oude lidkaart slechts geldig tot 31/12/2019.
    De formulieren voor het ziekenfonds worden pas ingevuld vanaf JANUARI 2020.